На бас, че не можете да кажете дори едно лошо нещо за мен!

Добро утро!!!

Време е да ми кажете най-гадните неща, които се сещате за мен, но досега не сте ми казвали в очите.


Целта е проста - понеже има хора, които искат да знаят какви са недостатъците им, за да ги променят, но не приемат добре критика
най-добрият начин е да им се каже анонимно какво им е счупено и какво трябва да се промени.

Ясно ми е, че не всичко може да се промени. Ако например ви дразни, че ми стърчат ушите, това е нещо, което ще си остане така завинаги. И все пак искам да чуя какви негативни неща си мислят хората за мен, за да мога да ги приема или, в по-добрия случай, да ги променя.

Радина няма скрупули да ми казва точно какво не ми е наред.Затова направих тази анкета, която е напълно анонимна. Каквото и да напишете, ще ми е трудно да се сетя кой го е написал, тъй като ако правя едно дразнещо нещо пред вас, го правя най-вероятно пред всички останали. Естествено избягвайте да сте твърде конкретни, като например "трябва да спреш да внасяш в домовете на хората мъртви мишки", защото има голяма вероятност да съм го правил само веднъж.

Има няколко неща, които знам, че правя грешно и ще очаквам да ги прочета в анкетата. Всичко останало обаче ми се струва както трябва и ми е трудно да си обясня някои неща в поведението на околните.


Знам, че няма перфектен човек и знам, че това не е проблем, но ми се ще да знам в какво отношение аз не съм перфектен.

Пишете смело и псувайте много, това очаквам да чуя.

Ето я и АНКЕТАТА

Коментари