Уникална оферта за всички фенове на Мишо и Радина!!!

Добро утро!!!

Хари Потър и стаята на тайните
За втори път хората по земята имат уникалния шанс да купят новото луксозно издание на "Хари Потър" за Мишо и Радина!!!
Научно доказано е, че няма  начин да получите титлата "Хора, които са подарили луксозния Хари Потър на Мишо и Радина", освен да подарите новото издание на Мишо и Радина - не можете да го получите ако подарите друга книга, нито ако подарите "Хари Потър" на други хора.
Внимание! Такава възможност можете да получите само още 5 пъти в живота си!!!!!!!

 Шегата настрана, миналата година отправихме молба към хората да ни подарят "Хари Потър и философският камък" (подобна молба съм отправял многократно към десетки христиански групи, за да ми купят една луксозна Библия, но те не искат) и почти веднага три приятелки на Радина - Мони, Криси Б. и Криси Г. - ни писаха, че ще ни я купят.
Пак благодаря, момичета!
Сега решихме пак да си изпросим книга, защото "Хари Потър и стаята на тайните" струва 45 лева, а ние скоро може да имаме една изненада (малка по размер, но голяма като значение), така че трябва да пестим пари.

 Този път ще дадем по-дълъг срок за размисъл - до края на месеца. Ако някой реши да ни зарадва, първо да пише на мен или на Радина. Едва ли ще има голям наплив от мераклии, но да не рискуваме да се окажем с две книги и твърде много приятели.

Коментари