Правилното решение на АМС

Добро утро!!!

Когато пролетта създателите на The Walking Dead решиха да не показват чия глава размаза Ниган, едва ли е имало фен, който да не е побеснял. Но АМС успяха да запазят тайната и утре ще разберем коя е жертвата. Едва ли в историята на сериала е имало друг епизод, чакан с по-голямо вълнение, така че решението се оказа много правилно. Бих заложил пари, че новият епизод ще бие рекорди.

Иначе, по въпроса за жертвата, най-голям е шансът Ниган да убие Дерил или Глен. Аз залагам, че ще е Дерил, но много повече ще се радвам, ако е Глен - не защото го харесвам по-малко, а защото по всички правила на сериала вече трябваше да е мъртъв заради отношенията му с Никълъс. До сега всеки, който проявеше малко човещина, ставаше жертва на мъртви или живи. А Глен прояви добро отношение към глупака от Александрия, макар че въпросният 2 пъти опита да го убие (умишлено) и веднъж почти успя (случайно).

Оцеляването на Глен беше голямо разочарование за всички фенове (дори тези, които го харесват, като Радина), така че смъртта му ще си бъде точно на място.

Смъртта на никого от останалите пленници няма да оправдае дългото чакане.

Коментари

  1. Според мен убива Глен и/или Ейбрахам, но дали и двамата наведнъж ще видим, не остана време вече :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Abe и Glenn умират, първо ще е Abe и после Glenn ще го отнесе.

      Изтриване

Публикуване на коментар

Пишете смело, почти не трия негативните коментари :)