Непризнатото човешко право

Добро утро!!!

Попаднах днес на едно комиксче във Facebook, което обаче не мога да намеря сега. Ако някой ми го прати, ще го добавя в публикацията. Идеята беше с помощта на две хомосексуални пингвинчета (пингвигейчета) да покаже, че на света няма нищо по-нормално от педерастията. И макар някои хора да биха сметнали за неуместно нормалността на едно нещо да се защитава с птици без пера, които не могат да летят, аз бях дълбоко впечатлен от тази идея и дори се зачудих как може още да има хора, които да не са станали обратни.

Идеята беше горе-долу следната:
Много животински видове практикуват хомосексуализъм, следователно това няма как да е нещо неестествено, напротив - понякога е дори полезно. Например, ако едно пингвинче остане без родители, може да бъде осиновено от двойка педалгвини.
Хората са ЕДИНСТВЕНИЯТ вид, който осъжда хомусексуализма.

А аз бих допълнил:
МНОГО животински видове, дори повече, отколкото в случая с педерастията, практикуват канибализъм, следователно това няма как да е нещо неестествено, напротив - понякога е дори полезно. Например, ако мечката не може да намери достатъчно храна за себе си и за малките си, преди да заспят зимен сън, тя ще изяде малките, защото те така или иначе ще умрат, а мечката има възможност да създаде други.
Хората са ЕДИНСТВЕНИЯТ вид, който осъжда канибализма.

И още:
ПОВЕЧЕТО животински видове убиват себеподобни или други животни, следователно това няма как да е нещо неестествено, напротив - понякога е дори полезно. Например, когато убиват за да се хранят, да се защитават или да защитават територията си.
Хората са ЕДИНСТВЕНИЯТ вид, който осъжда убийството.

И дори още:
ПОЧТИ ВСИЧКИ животински видове започват да водят сексуален живот веднага, след като достигнат полова зрялост, следователно това няма как да е нещо неестествено, напротив - понякога е дори полезно. Например, когато раждат по малко и бременността продължава по-дълго, ранното начало на половия живот дава шанс за по-голямо поколение.
Хората са ЕДИНСТВЕНИЯТ вид, който осъжда секса с индивиди, достигнали полова зрялост (за хората това е около 13 години).

И това ни води до най-важното човешко право:
ВСИЧКИ (100%) животински видове се държат като животни, следователно това няма как да е нещо неестествено, напротив - понякога е дори полезно. Например, когато искаш да изнасилиш малкото си братче, да го убиеш и да го изядеш.
Хората са ЕДИНСТВЕНИЯТ вид, който осъжда животинското поведение.

Коментари