С Радина гледахме Биг Брадър

Добро утро!!!

С Радина оня ден гледахме нещо като първи епизод на Биг Брадър. Не беше точно най-първи, но беше за първия ден.
Гледахме го заради Джорджано - единствената "звезда" в шоуто, която познавахме, ако не броим тритоните и плешивия Иво Танев.
Естествено, бяхме подготвени за простотия и чалгия - това е Нова телевизия, все пак, но не бяхме подготвени за това, която всъщност видяхме.

Ден първи
Първо, Джорджано почти го нямаше. Момчето като цяло си мълчеше и влизаше да се къпе, но веднъж постресна останалите с певческите си заложби. Имаше и малко секси муцунки в огледалото. С това се изчерпваше ролята му в предаването.
Останалото бяха някакви глупави (не забавни, не интересни) разговори - някаква 10 минути обясняваше на друга за някаква книга, в която се доказвало, че ако един мъж ти изневери те състарява с 10 години. И тъкмо беше свършила, една друга дойде и трябваше да ѝ се повтори, а ние с Радина да го чуем пак.
После имаше една, на която ѝ беше студено, но на другите не им беше студено. И тя се зави през глава и 5 минути я гледахме как се намества в леглото.
После имаше някаква, която се нагъзи и ѝ се видяха гащите - и това го гледахме 10 минути.
Имаше и други неща, които обаче бяха толкова невълнуващи с нищо, че не ги помня, но помня, че между всяка от "сцените" имаше по 20 минути реклама.
И тъкмо с Радина си отдъхнехме, че свършва, когато разказвачът обяви началото на ден втори...

Ден втори
Пак нямаше Джорджано, но пък имаше една, която не си миела чиниите и някакъв, който не си пускал водата в тоалетната. А някаква странна личност се караше на оная с гащите, че си показвала зърната пред цяла България (тя пък не беше забелязала).
И после готвиха.
Това нещо продължи много минути с дълги рекламни паузи. И тъкмо когато решихме, че е към края, се оказа, че имало втора група, на друго място и сега ще гледаме за тях.
Това ни дойде в повече и спряхме телевизора (от тогава не сме го пускали).

Наистина не мога да повярвам, че толкова хора хулят предаването. Всички те гледат ли го? А тези, които го гледат, защо го гледат?
Да кажеш, че е за да се смееш на селянията, не можеш, защото повече селяния можеш да видиш в автобуса. Повече интрига можеш да откриеш на общите събрания на входа. И повече чалга можеш да чуеш в популярните български песни.

Единственото ми обяснение е, че омразата е изкуствено генерирана от продуцентите на предаването, за да привлекат публика, иначе не виждам как нещо толкова недомислено може да е повод за каквито и да било дискусии.

Приключихме с бигбрадъра.

Коментари