С Доки сме приятели за последен път

Добро утро!!!

Доки
Тази нощ беше вълшебна, прекарах я с най-любимия си човек - Доки!
Както знаете, дълго време двамата бяхме скарани, заради странното му поведение (меко казано странно - Доки уби котката ми). След време разбрах, че всъщност вината не е негова, а на злокобната му приятелка Лава. Но дълго приятелството ни не можа да се възстанови, заради контрола на Лава.

Вчера Доки дойде до царство Таратория (вмъкна се през тоалетната чиния), под предлог, че иска да ми върне стихосбирката на Христо Ботев, която му бях заел преди 10 години, когато беше в 12 клас.
След като избърсах няколко нечистотии от мустака на Доки, двамата се прегърнахме и се целунахме. Той остана цяла нощ, за да си говорим и да се любим.

Сега вече разбрах как Доки е попаднал в капана на Лава - видял я е да бие малко момиченце с малко кученце в Люлин и се е опитал да ги спаси. Лава се е съгласила да не ги убива и да не ги изяжда, но вместо тяхната смърт е поискала живота на Доки. И така, сега той ходи навсякъде с жигосаното ѝ име на челото си.

Краката
Преди малко видяхме, че Лава е проследила миризмата от крака на Доки и души около блока. С Доки си обещахме да се видим пак и той отново се напъха в тоалетната чиния.
Ето, че се сприятелихме. Надявам се да е за последен път!

Коментари