Излиза, че нямам твърде много Хари Потър

Добро утро!!!

Днес попаднах на статия, която посочва "Осемте признака, че имаш твърде много Хари Потър" - нещо, в което Радина ме обвинява. Разгледах ги и установих, че не отговарям на повечето от тях, значи може и по-зле да е.

От осемте признака за мен важат:
Имаш втори комплект книги - да, имам общо два комплекта на български.
Имаш книгите на повече от един език - да, имам два комплекта на английски, един на руски и първата книга на още 13 езика.
Имаш издания с твърди и с меки корици - да, имам единственото издание с меки корици на български (първата), както и пълен комплект с меки корици на английск.

А изобщо или частично не важат:
Имаш износени и разпадащи се копия - вече не, защото старите си книги оставих на Галя.
Имаш новите издания с корици на Казу Кибуиши или Джони Дудъл - не, но замалко щях. С Радина ги намерихме в една книжарница (британските) и много време я убеждавах да ги купим, когато се съгласи се върнахме, но вече ги нямаше... :( Ще си купя обаче най-новото илюстровано издание, когато Егмонт ги пуснат на Български след няколко месеца, така че ще мога да зачеркна и тази точка.
Имаш колекционерско копие - не, нямам.
Имаш кориците и за деца и за възрастни - не, от кориците за възрастни имам само Ордена, Принца и Даровете
Имаш издание с кожена подвързия - не, нямам.

Коментари

  1. Един съвет - поръчай си новото илюстровано издание от тук, с 8 лв. по-евтино е: https://www.e-zona.bg/product/hari-potar-filosofskiyat-kamak-kniga-1-ilyustrovano-izdanie-Dzh-Rouling-20771

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Пишете смело, почти не трия негативните коментари :)