Книгоподреждане

Добро утро!!!

Подреждането на книгите започна, но се оказа, че е доста по-лесно да ги свалиш от етажерките и да ги кашонираш, отколкото да ги извадиш и да решиш къде да ги сложиш.
Стивън Кинг вече го подредихме. Трябваше да го сместим малко, защото новата етажерка е наполовина на старата. Сега сме се заели с Джоан Роулинг, а след това ни остават още 17 кашона.
Дано до края на седмицата да сме успели да ги подредим.
На снимката в ляво е колекцията ми от СК на новата етажерка. Както знаете, това са всички издания на книгите на Стивън Кинг на български (ако не видите нещо, това е защото на някои места съм ги сбутал една пред друга) и повечето му книги на английски.
Горе в ляво са кашоните с Хари Потър - освен на български и на английски, имам "Философският камък" на още 10 езика.
А до снимката с Хари Потър е Радина с яката пижама, която рови в отворените кашони и се опитва да въведе някакъв ред, за да можем по-лесно да ги разпределим по немногото етажерки във физическата Таратория. Да бяхме мислили като ги подреждаме, а?

Коментари

  1. Трябва ви направо стая-библиотека. Цялата в тъмно дърво и стълбичка да стигаш до горните лавици.

    ОтговорИзтриване
  2. Привет!Много ми е трудно да си намеря пълен списък със всичко написано и публикувано от Кинг. Искам да си направя колекция,но на български,така че ако има електронни варианти и тн,не е проблем,защото ще си ги принтирам. Та ако имаш такъв списък, ще съм благодарна,иначе намерих списък от 80 романа и сборника,но ми се виждат малко...

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Пишете смело, почти не трия негативните коментари :)