вторник, 7 април 2015 г.

Конкурс за идея

Добро утро!!!

С Радина обявяваме конкурс за идея на тема "Какво може да направи с 2000 капачки от Coca-Cola човек, който ще се мести в нов апартамент и жена му не иска да носи и капачките със себе си"

Както сигурно вече сте се досетили от снимката на ключа, която Радина публикува във Фейсбук, вече имаме празен апартамент, 1000 книги и 2000 капачки, които обаче Радина не иска в апартамента.
Аз събирам капачките вече от 4 години и ми е тъжно да се разделя с тях безцеремонно, като ги хвърля  в боклука или ги дам за лечението на някакво дете или там за каквото се събират капачки (за мен някой събира ли капачки, за да ми оправи зъбите, които захарта в колата е разяла?)

Давайте идеи, но осъществими.

2 коментара:

  1. Има специални места, където можеш да предадеш капачките, в случая да ги дариш - от тях изработват спомагателни уреди и апарати за инвалиди, поинтересувай се.

    ОтговорИзтриване
  2. Можеш да претопиш капачките във фурна и да направиш разни предмети от тях =) има много инструкции за това в youtube, само напиши "recycling HDPE" (това е вида пластмаса, от който се правят капачки). Ето един примерен туториал => https://www.youtube.com/watch?v=rpXq6mnbCus

    ОтговорИзтриване

Пишете смело, почти не трия негативните коментари :)