Цветът на злото е бял

Добро утро!!!
Само вижте какво презрение (левия), омраза (десния) и погнуса (средния)
са изписани на лицата на гадните бели

Снощи с някой друг гледахме оскарения филм "Селма" и осъзнахме един факт, който до сега ни е убягвал, но създателите на филма бяха така добри да ни покажат - бялата кожа е основният източник на зло в света.
Такива са първобитните средства
 за решаване на проблемите на белите хора
Странно е как толкова време не сме разбрали какви ужасни същества са белите хора, но посланието на филма беше ясно. Два часа гледахме как озъбени бели хора бият възрастни и болни негри. Негрите просто искаха да гласуват, но злите бели не им разрешаваха, защото се страхуваха, че черните ще премахнат недостатъците на американската политическа система. Белите хора се гавреха и убиваха негрите, но те бяха кротки и разбрани, такива, каквито са и днес и винаги ще бъдат - мирно и тихо се опитваха да постигнат целите си, но белите са неразбрани и изначално зли и склонни към насилие, затова само раздаваха непредизвикани юмруци.
САЩ, 2014 - черни хора се забавляват
А, да - тук там имаше и по някой бял, който осъзнаваше (като мен и някой друг) какъв грях е да не си черен и накрая подкрепиха негрите, но два часа са крайно недостатъчни за цели две раси (както явно са недостатъчни и за две гледни точки), затова разкаялите се белнилки бяха само фон.
Сега ми е гадно, че съм бял. Искам всички бели да умрат бавно и мъчително, а аз да стана черен.

Коментари