Започна ли да отминава времето на Емил Конрад?

Добро утро!!!

Нова интернет сензация, нова мания. Този не пише книги за сега, но пее и има много почитатели, повечето на възрастта на фенките на Емо. Идва ли краят на "феномена" Емил Конрад?

Реших, че ще е интересно да приложа някои от коментарите в защита на Конрад спрямо Джорджано, защото не виждам причина авторите им да имат различно отношение към него. Ето как някои от тях би трябвало да защитят Джоджи (както и всеки чалга изпълнител!):

Мики: Поне насочва популярността си към нещо позитивно. Песните му със сигурност не са най-изтънчената музика, която е изпълнявана, но това не я прави задължително нещо лошо. За подрастващото поколение, към което са насочени, тези песнички, могат да се окажат едно добро начало в света на музиката. Въпросът за музикалната стойност е субективен, всеки сам я определя. Въпросът е, че една зле изпята песничка отключва слушането на музика като опция, а от там насетне всеки, който има желание, ще открие стойностната музика. Нека не забравяме за каква възрастова група говорим.

Малък Митко: Хората напускат България, защото изливате хейт към всичко, което е по-просперирало от вас.

Цвети: По-долу Мишо ще напише как според него Иво Сиромахов би защитил Джоджи, а аз съм напълно съгласна.

Александър Перентидис: Е, голямо мрънкане, намерил си е таргет групата. Идея си нямах кой е той, преди да прочета хейта по негов адрес. А този хейт е чисто шопска работа - успяло момчето, дай да му се изсерем на главата. Че песните няма да ги слушам е ясно, но са интересни за куп други слушатели. И това най-вероятно са хора, която друга музика не са слушали, така че е добре, че хващат нещо подобно.

Мистрес: Във Варна пеем по-хубаво!

А ето как би изкоментирал Иво Сиромахов в някой музикален сайт, който е партньор на евентуалния продуцент на Джоджи (съвсем безплатен коментар, сигурен съм):

Иво Сиромахов: Аргументите на всички, които не харесват Джоджи са жалки, както и самите аргументиращи, както и всички хора, които не са Аз:

- Джоджи не е певец (това явно е титла, която се присъжда само на лузъри, които нямат 300 000 гледания във vbox7)
- Това не е музика (а кое е? Дайте пример с музикант, с когото не сте се напивали)
- Песничките на Джоджи са комерсиално, пошло явление (вие слушали ли сте ги или просто се дразните, че е по-успял от вас?)

(бележка на Мишо: Това са наистина аргументите, с които Сиромахов, един от най-успешните ни писатели днес, защитава Конрад. Сигурно страшно завиждам на успеха му, защото ми се струват малоумни.)

И за финал поздравче за всички фенове на Емо и Джоджи:

Коментари