Grand преебавка в Макдоналдс

Добро утро!!!

Ето че дойде денят, когато и аз ще напиша нещо лошо за Макдоналдс. Става въпрос за новия юбилеен сандвич Grand Биг Мак и за промоцията с печатите.

Може би сте чули, че при покупка на меню с такъв сандвич, получавате карта, на която се събират печати и при четири печата получавате безплатен сандвич. Това е много добра оферта, като се има предвид, че с шел картите трябва да си купите десетина и повече менюта, за да ви дадат безплатен Биг Мак, но има две неща, които трябва предварително да знаете и които никой няма да ви обясни, докато не стане късно:
1. Картата и печатите трябва  изрично да си ги поискате сами. Когато си купите меню, няма да ви напомнят за промоцията, защото очевидно се смята, че всеки е длъжен да е запознат с различните оферти на Макдоналдс преди да прекрачи прага на ресторанта.
2. Когато вземете четвъртото си меню, трябва (отново никой няма да ви го каже) сами да поискате да ви дадат безплатния сандвич. Ако не го направите в секундата, в която слагат печата, след това няма да ви признаят картата и цялото нещо е било излишно. Обяснението, което получихме вчера, когато опитахме да си получим безплатния сандвич беше, че Макдоналдс не вярва на персонала си - те можели сами да си слагат печати и после да ядат безплатни сандвичи.

Така че, ако искате да се възползвате от офертата, бъдете готови да се борите и да спорите за всяко печатче, а когато си купите четвъртото меню, гледайте да имате повече свободно място в стомаха, защото сте задължени да изядете два сандвича.

Коментари

  1. На мен картата с първия печат ми я връчиха с покупката на първия сандвич. И представа си нямах, че има някаква промоция. Но пък аз живея във ВАРНА и тук хората в Макдоналдс са много по-яки :) :) :)

    ОтговорИзтриване
  2. Мистрес, вие варненците сте големи комплексирани тъпанари. Мислите си, че има някаква вража между София и "морската" столица, но истината е, че ние вас просто не ви зачитаме и не се интересуваме от вашето съществуване. :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Пишете смело, почти не трия негативните коментари :)