В защита на човешките права

Добро утро!!!


Тази вечер много нежни младежи ще развеят бръснати дупета по улиците на София, защото дойде време за едно от най-важните събития в България и в целия свят - ежегодния гей парад.
Аз, като човек, знам колко е хубаво да имаш права и колко е важно някой да ти ги защитава, особено когато са в разрез със социалните норми, природните закони или здравия разум.

По тази причина реших да ви обърна внимание на един още по-сериозен проблем - нарушаването на правата на Фредерик Дейвис от САЩ.
Фреди има една напълно естествена нужда - обича да онанира в библиотека и с краставица в ръка. Но хората, мнозинството от които са зли хомофоби, не желаят да уважат правото на Фредерик да бъде какъвто е и редовно насъскват полицията срещу него.
Обратните са постигнали велики победи в световен мащаб - почти навсякъде в цивилизования свят те могат спокойно да се натискат на публични места, да се опипват между краката, да демонстрират сексуалните си предпочитания по телевизията, да пропагандират начина си на живот дори на малолетни, да се омъжват и дори да отглеждат деца. Но ето, че хора като Фредерик Дейвис, стоят сами и отхвърлени от обществото. С какво неговото "извращение" (в кавички, защото съвсем не е извращение, както хомосексуализмът или който и да е друг начин за сексуално задоволяване, който не включва разумно, но невменяемо същество, като дете или коза, не е извращение) е по-лошо от това да си носиш часовника на дясната ръка или да правиш секс с трупове?

Няма нищо по-нормално от това
Затова днес, като се съберем на парада на неизвратеното, без значение дали сме там от уважение към човешките права или просто защото от три дни ни мъчи запек, нека развеем оцветените си в цветовете на дъгата полови органи в чест на Фредерик Дейвис и всички други, останали неразбрани или отхвърлени от обществото.
Защото каква разлика има дали обичаш жена, мъж или краставица? Няма, освен това, че като любовта към краставицата изстине, може да я направиш на таратор, а човека най-много на дюнер.

Коментари