Ползите от тютюнопушенето

Добро утро!!!

Още веднъж глупостта победи, както в случая с врачката, за който писах преди време, но този път във Флорида за много повече пари.
Съдът осъди тютюнева компания да плати обезщетение от 23 милиарда! на вдовицата на мъж, починал от рак на белите дробове. Мъжът е бил шофьор на автобус и от 13-годишен е пишил редовно, дори в деня на смъртта си!
Сигурен съм, че сега всички пушачи, които нямат рак, се пръскат от яд, че не са изтеглили късата клечка. А колко ли повече се ядосват болните от рак на дробовете непушачи, които ще си умрат, без да трогнат никой съд.

Иначе пушенето е било безумно и преди и сега. Извинявам се на пушачите, които четат това, но нямам как да не се поусъмня в умствените им възможности, при условие, че дават купиша пари за отвратителен навик, който тормози всички около тях и вероятно самите тях, а ако в крайна сметка не ги убие (защото съм скептичен по този въпрос), със сигурност ще създаде много неудобства, като кашлица, развалени зъби и неприятна миризма.

И макар глупостта очевидно да се оценява високо, ми се струва, че 23 милиарда! са твърде много пари. Представяте ли си колко пари ще получи моята вдовица, ако всички смешни вреди от Coca-Cola, за които здрачоумните говорят, се окажат истина?

Коментари