С какво ме храни Радина 4 дни

Добро утро!!!

Мишо сочи гнездото,
малки щъркелчета писукат вътре
Последните няколко дни, след като се завърнахме от Ел Калафате, прекарах в дома на Радина, където гледахме филми, играхме си с кучето, хванахме бълхи, пипахме сланина, представяхме си как може да ходим на разходка или да караме велосипеди (все пак веднъж излязохме и ни наваля дъжд) и ядохме. Ходихме на пицария веднъж, подстригах се на "кексче", а Радина блъсна една паркирана кола и трябваше да се бия с бесен самоковец. Аз видях много щъркели и почти наводних къщата на Радина, понеже попитах какво е това, тя не знаеше и го натиснах - оказа се, че от там се пуска водата и не можем да я спрем.
Докато бяхме заедно, Радина ми направи много различни сандвичи, паниран кашкавал, много еднакви салати, пържени картофи на каша, пържени картофи на кубчета, пържени картофи с яйца и всеизвестните си пържоли.
При Радина всяка дупка е романтична
Там гледахме и следните филми: "Гравитация", "Играта на Ендър", "Джон Картър от Марс", "Изобретението на Хюго", "Разбивачът Ралф", "Тор 2", "Лего", "Върколакът" и "Железният човек 3"
Хубаво беше, но можеше и по-хубаво. Но и по-хубаво да беше, сигурно щеше да може да бъде и още по-хубаво. Затова можем да кажем, че беше гадно.

За информация на дискретните дами, Радина (която приключи с ученето) няма да бъде в София доста дълго време!

Коментари