Глобулистки падат като круши. Браво!

Добро утро!!!

В Глобул винаги питат с какво да помогнат,
а накрая все се оказва, че нищо не зависи от тях...
Вчера някаква нестабилна служителка на Глобул припаднала в Дупница при вида на  дългата опашка пенсионери, които искали да си платят сметките.
Егати наглите пенсионери - не стига, че имат привилегията понякога да получават що-годе нормален сигнал при разговорите, ами не са си направили дори списък, по който един по един да идват, за да не притесняват крехките служителки. Глупави бабички, какво им пука на глобулките, че хората са се наплашили от любезните есемеси с текст "Platete vednaga!!!". Какво ги интересува тях, че сега са превели пенсиите и всички искат колкото се може по-бързо да си платят сметките, за да преброят колко пари им остават след това и да сметнат колко дни ще трябва да гладуват този месец.

Чудно ми е обаче, защо по вестниците никога не пише колко хора са припаднали, когато са видели сметката си за телефон? Например на мен не ми беше никак приятно, след като в края на май получих сметка с 20 лева над нормалното, защото договорът на Галя е изтекъл и те са го променили от нейно име, тъй като тя не беше в България, за да си оправи нещата (сега ги оправи и вече не искам да имам нищо общо с Глобул).
Управителката
Всъщност, пожелавам им на всички да изпопадат (а управителката на Глобула на пл. Света Неделя 5 да не стане изобщо). Недейте да ги съжалявате - те не са хора, а вампири и вместо кръвта на човеците искат да изсмучат нещо много по-ценно - парите им!
Ако не стоите далеч от тях, един ден и вие ще се намерите зад грозен зелен тезгях, да говорите лошо зад гърбовете на хората, които не са се хванали на лъжите ви, докато похапвате детски трупчета и продавате тялото си за жълти стотинки.

Сега, след като се отказах от Глобул, ще ида при някой от от другите двама, за да ме баламосват там... :(

Коментари

  1. Според последните промени в (не знам точно кой закон) никой няма право да ти подновява договора без твое съгласие - както беше едно време - ако имаш 2годишен договор, след изтичането му, ако не промениш тарифата и тн, се продължава автоматично. Вече, ако решиш, след изтичането на срока, договорът става безсрочен и можеш да го прекратиш по всяко време!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Пишете смело, почти не трия негативните коментари :)