Фетиша на глада

Добро утро!!!


Ако имаше наука "мазнология", тя щеше да се занимава с въздействието на подкожната мазнина върху човешката сексуалност. Определено има интерес, защото все излизат разни "открития" за дебелите, като например това.

ЖЕНА
Днес пък четох, че когато мъжете са гладни, предпочитат по-закръглени жени. Направих си експеримент, погладувах-поядох, но не забелязах никаква промяна във вкуса си.
Чудно ми е как ли е правен експериментът? Може би резултатите са били разтълкувани грешно - не е истина, че гладните мъже харесват дебели жени, може би мъжете, които харесват дебели жени са вечно гладни, защото любимите им изяждат всичко, което прилича на храна и се изпречи пред очите им.

Иначе обяснението на тази теория е, че когато мъжът е гладен, търси партньор, който може да му осигури храна, а едрите жени са по-добре подготвени да я намерят. Но това също е грешка. Ако искаш някой, който да се грижи за теб, не трябва да гледаш колко му е пълен задникът, а колко му е пълна главата. Тя трябва да е достатъчно пълна, че да си намери хубава, добре платена работа, но и достатъчно празна, че да се остави някакъв нехранимайко да я експлоатира.

Коментари