8 причини да си хванеш грозно гадже

Добро утро!!!

Вчера попаднах на този текст (8 причини да си хванеш дебеланка за гадже) , писан очевидно от някаква дебелана и си помислих колко ли засегнат щях да се чувствам, ако бях дебело момиче или слабо момиче.

Ето какво според авторката (защото съм сигурен, че е момиче) прави дебелите по-добри от слабите:

1. С тях се говори лесно
"Причината е, че вместо да се контят пред огледалото и да броят калории, те се съсредоточават върху ума си." - тоест, дебелите са запуснати. За тях няма значение как изглеждат, защото вече са приели, че са грозни и не виждат смисъл да се опитват да бъдат по-красиви. Остава неясно защо от това да следва, че са по-умни - съдейки по килограмите не запулват освободеното си от грижи за тялото време с книги, а с манджа.

2. Тя няма да ви засипват с капризни изисквания
"По-пълните момичета са напълно наясно, че не са перфектни, затова и няма да очакват мъжът до тях да бъде такъв." - тоест, понеже са с ниско самочувствие, лесно се примиряват с посредствеността.

3. Те са по-обичливи и верни.
"В главата им не се върти как да забият някой с повече мускули или с по-скъпа кола, щото било имиджово. Напротив, може да сте спокойни, че те са отдадени само и единствено на вас." - тоест, верни са, защото няма шанс да изневерят. Отново не виждам причина броят на брадичките да влияе по друг начин на верността.

 4. С тях винаги е забавно
"Пълните момичета никога не губят детското в себе си! Няма да ги видите да стоят като пънове и да ви гледат безизразно. Тях не ги бърка да влязат с вас с дрехите в шадраванчето, нито да ви бъдат шумна агитка, докато играете мач с приятели, и на фунийки да ги накарате да играят, пак ще се навият. Те са наистина весели и зареждащи с енергия момичета." - тоест, осъзнавайки физическата си непривлекателност, се опитват да се харесат на околните по други начини. Затова са шумни и инфантилни. Затова без проблем са готови да пожертват цялото си достойнство, само за малко внимание.

5. Те ще дойдат с вас навсякъде
"Звъните и казвате на своята пищна дама, че след 10 минути идвате да я вземете и отивате на плаж в другия град. Тя ще се съгласи!" - тоест, понеже никой не ги харесва и нямат приятели, дебеланите винаги имат много свободно време.

6. Те не са комерсиални
"Огромният страх на всички мъже е да не попаднат на надута златотърсачка. Ами тогава си хванете дебеланка! Тя знае, че не е стока за този пазар..." - тоест, аз няма нужда да коментирам.

 7. Шеметен секс
"Няма какво да се лъжем, мъжът обича да има какво да пипне. И това много повече му допада от секса с клощава жена - тракаща коруба на костенурка. А гърдите й, чудиш се – отзад ли да ги търся, че отпред ги нямаше…" - тоест, много по-добре е при дебелите - цици и отпред и отзад.

8. Вкусна храна
"Пухкавелките наистина се наслаждават на храната и я приготвят с много любов и старание." - тоест, ще има вкусна храна, но дяали ще стигне до мен е друг въпрос.

Подобно на великото ревю за "50 нюанса сиво", на което попаднах преди време, тук с цел да се защити нещо, се получава страшна гавра с него. Само дето при предишния случай се чудех (и още не знам) дали става въпрос за много умна подигравка, тук съм сигурен, че виждаме една абсолютна глупост. По същия начин (без да броим последните две точки) статията можеше да се нарича "8 причини да си хванеш грозно гадже", тъй като в останалите неща разпознах себе си, а не съм много дебел.
Може би авторката на текста трябва да спре да си измисля оправдания, за да изглежда като прасе и поне да се опита да не се тъпче. Напоследък гледам една поредица за дебели жени и общото между тях е, че са майсторки на оправданията и на самозаблуждението. Затлъстяването е много сериозен проблем в световен мащаб!

Коментари