"Игра на тронове" накратко - сезон 4, епизод 1

Добро утро!!!

Няма нужда да казвам, че цялата публикация е един голям спойлер!
Ето какво се случи в първия епизод на "Игра на тронове" след едногодишното чакане:
Джейми се чуди как ще се самозадоволява,
докато гледа "Игра на тронове"
Джейми получава нов меч, нова ръка, но сестра му не му пуска. Джуджето пък не иска да пусне на гадната си курва, която може да се прикрива точно толкова зле, колкото грозната ѝ рокля, приличаща на раздран чувал, прикрива циците ѝ, и за щастие кралицата ще разбере за нея, така че можем да се надяваме скоро да остане без глава. А ако резнат по-ниско, ще е идеална на ръст за Тирион. За да замажат целия този отказ от секс, от HBO са вкарали един гаден педераст, който се опитва да превърне сериала в "Спартак, кръв и пясък", но за щастие се сбива.

Джофри в кралствена поза
Докато Джофри се държи като слабоумно дете, бъдещата му жена си избира украшения за врата, а това е важно, защото, съдейки по облеклото ѝ до сега, на сватбата ще е гола.
Аря продължава разходката си сред природата с Харви Дент. Явно е приела много на сериозно думите на брат си за мушкането, защото мушка здраво със заострения край и си спечелва кон. През това време сестра ѝ страда, но дебел пияница я утешава с колие. Да си го носи, докато има глава.
На север дъваците, които през целия трети сезон се размотаваха безцелно, получават подкрепление от шаркави канибали, а в замъка на Нощната стража Джон Сноу буквално заявява, че си е ебал клетвата, а те го пускат да си върви,
Жена не се печели с цветя, а с пари
От другата страна на морето, Денерис е ухажвана от Дарио Мухлярис и Червея без пишка, докато единственият човек, който я заслужава (Джора Мормон) си драпа ташаците. Драконите явно влизат в пубертета, понеже започват да не ѝ се подчиняват. Всички заедно са се отправили към битка, която по всяка вероятност отново няма да видим от финансови съображения.
И всички имат нови прически!

И за един част толкова.

Коментари