Още спойлери за втората част на The Walking Dead 4

Добро утро!!!

 Ако не сте от хората, които не искат да разбират предварително, ето още малко за следващите няколко епизода на "The Walking Dead", които ще започнем да гледаме от февруари.
Има спойлери и мои предположения, някои от които са въз основа на комикса, така че може и да са също спойлери.

1. Карол ще се завърне
Създателите на сериала обещават, че Карол ще се завърне до края на сезона. Тук няма как да се обърна за подсказки към комикса, защото историята на Карол там няма нищо общо с това, което виждаме по телевизията.
Все пак мога да предположа, че тя се е срещнала със Сам, младежът от четвърти епизод и заедно са отишли някъде. В интернет попаднах на много интересна теория - Карол ще събере своя група от оцелели и ще им стане лидерка.


2. Ще разберем за Убежището
Със сигурно ще разберем от къде идваше сигналът, който групата чу, когато бяха тръгнали за лекарства.
Аз съм почти сигурен, че споменатото "убежище" ще се окаже Обществото от комикса, в което Рик и оцелелите от битката за затвора попадат и малко след това превземат (предимно мирно, но отчасти със сила).

3. Ще научим повече за миналото на героите
Създателите на The Walking Dead обещават поредица от спомени, които ще видим и ще научим повече за миналото на героите. Ние знаем достатъчно за главните, но почти нищо за Мишон, Тайрийс и Боб (когото до последния епизод подозирах за шпионин на губернатора, защото в комикса има много подобен на него герой, но в крайна сметка се оказа, че нямат нищо общо).
Ще бъде интересно.

Коментари