Стефани Майър уточни: не историята, а феновете ѝ са тъпи

Добро утро!!

Преди малко пуснах коментар за най-новите изцепки на леля Стефка, но явно не само аз съм бил вдъхновен да пиша по темата. Заради отзвука на думите ѝ (че здрачът не е хубаво място за нея и го е превъзмогнала), Стефка пусна възражение в личния си сайт.

Очевидно не сме разбрали какво е искала да каже. здрачът ѝ е неприятен не защото като цяло е простотия, без никакъв смисъл и абсолютно бездарно написана, ами защото имало доста негативни коментари.
Права е жената, един истински писател, като Димо Райков, например, трябва да получава само похвали.

Колкото до другото ѝ изказване, че е превъзмогнала здрача, леля Стефка уточнява, че не става въпрос за някаква промяна в умственото ѝ развитие, която да доведе до осъзнаване на абсурдността на цяла история, ами просто ѝ е писнало фенките да ѝ задават едни и същи въпроси.
Съжалявам лелката за това, че е недоразбрана, недооценена и заобиколена от глупави хора, които не могат да измислят достойни въпроси, но повече съжалявам здрачанките, с които Майър се подиграва не само чрез идиотската си книга, ами и директно в интервюта и в отношението си към тях. Ако не знаете, трябвало е да има и пети здрач (същата история!, но от друга гледна точка), но понеже част от книгата се е появила в интернет и фенките са я прочели, леля Стефка е била толкова засегната, че е отказала да довърши и да публикува официално книгата. Майната им на феновете, очевидно си е казала.

ЗАБЕЛЕЖКА: В предишната си публикация казах, че Стефани Майър е разказала историята с извънземните три пъти, понеже си мислех, че Скучница е трилогия. Обаче не е, моя грешка.

Коментари