неделя, 18 август 2013 г.

Глупости из фейсбук 2

Добро утро!!!

Преди време ми беше хрумнало да споделям някакви "мъдри" неща от фейсбук, които съм видял споделени от повече от един човек, но позабравих. Пък и малко материалът се смени - всички от  философи изведнъж станаха политолози.

Все пак ето три бисера, които открих наскоро:


В статията не пише какво е правил Исус в Канада, нито с каква диагноза е бил приет в болницата, но от текста става ясно, че мюсюлманинът е бил богат, така че визитата може да е била просто с цел събиране на дарения.
Във всеки случай желаем на Исус Христос бързо оздравяване.


Момиче седи на релсите и заявява, че иска някого до нея. Не мисля, че имам какво да коментирам. Даже в началото си помислих, че идеята на картинката и надписа е да са забавни, но очевидно не са - предполага се, че трябва да е романтично.
Ами пожелавам на госпожицата от снимката да се събере със своя любим. Само той да не реши да дойде с влака...


Снимки като тази и предишната наричам "словогъз", защото почти винаги текстът е придружен от снимка на почти разголени задни части.
Този словогъз заявява, че всеки заслужава втори шанс, но не са една и съща грешка. Чудно ми е дали момичетата (защото и словогъзите обикновено се споделят от момичета), които са публикували това на стените си, са опитали изобщо да разберат какво се казва в текстът? Та нали "втори шанс" означава да дадеш възможност на някой да поправи грешка, която вече е допуснал? Ако не е направил грешката поне веднъж, то той не би могъл да получи този втори шанс. А ако я направи отново, тогава вече няма да е втори, а трети шанс.
Във всеки случай текстът е абсолютно безсмислен, но най-много не мога да разбера какво общо има гъзът на фона с цялото това нещо? Или може би просто текстът и снимката нямат значение, защото на споделящите "отдавна спря да (им) пука"


Стига толкова, ще се оглеждам за още интересни неща.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Пишете смело, почти не трия негативните коментари :)