събота, 22 декември 2012 г.

Ще я видим най-после майката

След много преговори беше сключен договор за продължаване на сериала "Как се запознах с майка ви" с още един сезон. Като се има предвид какви спорове и какви драми се случваха през последните няколко дни, по всяка вероятност сезон девет ще е последният.
"Как все запознах с майка ви" е един от най-забавните и оригинални сериали изобщо. Историята е поднесена много интересно, защото разказът често прави ретроспекции или разказва за бъдещи събития. Друг път пък, една и съща случка е представена от гледните точки на всеки един от героите.
В сериала един баща разказва на децата си историята как се е запознал с майка им, като започва от далеч... много от далеч. Редица малки стъпки са довели до срещата му с тази, все още неизвестна, жена.
Но колкото и да харесвах сериала в началото, няма как да не се зарадвам на новината, че най-после ще свърши. Убеден съм, че много, ако не и повечето от останалите, фенове мислят така.
Историята вече стана банална и предвидима, случките започнаха да се повтарят и цялото качество на сериала драстично спадна - дали е имало някакви промени в екипа, не знам, но фактът е, че последните няколко серии ми бяха направо скучни.
Главната история, тази с майката, която е дала името на сериала, също се беше позагубила, но в осми сезон отново започнаха да се появяват следите ѝ.
Теории за това, коя ще се окаже тя, има безброй, но най-интересните от тях са и най-невероятни. По всичко личи, че създателите ще прибягнат до най-лесното - ще вкарат нова героиня в осми-девети сезон (вероятно повече от една, за да ни заблудят), която в крайна сметка ще се окаже бъдещата съпруга на Тед.
Във всеки случай ще ни е интересно да я видим най-сетне.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Пишете смело, почти не трия негативните коментари :)