За пореден път в Пловдив

Преди тази година бях ходил в Пловдив само веднъж, качих се на всички тепета и беше доста забавно, но въздухът беше толкова горещ, че само за 10 минути колата ми вече не ставаше за пиене и трябваше да я изстудявам във всяко езерце или фонтан, които виждах.
Тази година обаче ходих в Пловдив вече 5 пъти и със сигурност ще ида поне още веднъж - в края на Ноември. :)
Причината за тази висока посещаемост на града е клубът "Daily Potter", тъй като една от най-верните ХП фенки живее в Пловдив и организира фен групата там. Две от петте магьоснически срещи се проведоха в Пловдив и бяха организирани от Фелина.

Петият път, когато ходих в Пловдив тази година, беше във Вторник. Причината беше, че бях дал поръчка за картина на една от пловдивските вещици. Картината ми беше готова, затова отидох да си я взема и определено си заслужаваше времето и средствата, понеже рисунката е прекрасна и на Боби даже й беше малко тъжно, че трябва да се раздели с нея.

Докато бях там се срещнахме и с Фелина и естествено не минахме без ХП дискусия. За съжаление не си носех фотоапарата, иначе със сигурност щях да кача снимки.

Сега ми остава да си поръчам рамка, защото това произведение определено заслужава да бъде поставено на видно място. Гадното е, че Боби отказа да изпълни втората ми поръчка - Сивиръс Снейп. :(

Коментари