"A Very Potter Musical" - Totally Awesome!!!


Когато през магическия месец юли се влюбих в Wizard Rock музиката, стигнах до заключението, че най-добрите ХП неща, ако не броим книгите, са направени от феновете. Какво като често са евтини и недодялани? Не е важно да се наливат милиони и накрая повечето спомени да са отрязани, да не се споменават безсловесните заклинания и Дъмбълдор да умре без да е казал на Хари за останалите хоркрукси. Важното е да има вълшебството, което подпали сърцата на мнозина и което направи "Хари Потър" най-четената книга след Библията.
Преди два дни попаднах на още едно потвърждение на тази теория. Един страхотен мюзикъл посветен на Хари Потър. Всъщност пародия на цялата поредица. Шоуто е непрофесионално, направено е от фенове и ще се хареса най-много на почитателите на книгите. Всъщност мюзикълът ми хареса толкова много, че вече три пъти го гледах и още не ми е омръзнал, само шегите не са ми толкова смешни като първия път. А тогава всички съседи разбраха, че ми е смешно.
Ето и началото на представлението, ако имате желание, любов към Хари Потър и най-вече час-два свободно време (всъщност почти 3 часа), можете да го изгледате, защото цялото е качено в youtube.

Коментари